http://pepperone.be/www/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/724160eol.pnglink
http://pepperone.be/www/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/987860hands.pnglink
http://pepperone.be/www/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/936553survival_beach.jpglink
http://pepperone.be/www/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/213323bamboo.jpglink

We move Green

Pepper One verhuist naar GREEN . Alle medewerker werken nu meer en meer thuis of bij klanten. Alle onze toepassingen, netwerk zijn direct beschikbaar voor onze. We willen dus ook, See details

ISIWEB

Volledig geautomatiseerd beheer van interimkantoren. See details

BOOST

De toepassing BOOST is specifiek ontwikkeld om Erkende Ondernemingen voor Dienstencheques te ondersteunen bij het beheer van hun Planning en  Back Office. See details

BELGO

Dit concretiseert eindelijk de administratieve vereenvoudiging door on line verzending van de verplichte documenten (bijvoorbeeld Dimona) See details

We move Green ISIWEB BOOST BELGO
Pepper One
Champagne ! We dachten 2 jaar vooruit te zijn maar onze concurrenten geven er 8 :) PDF Afdrukken E-mailadres
Onze concurrent Hiant - Prato stuurt een mailing naar de ondernemingen in de uitzendsector (zie bijlage).

Niet alleen worden we op Twitter gevolgd (followers), er is meer, hun commerciële actie maakt een vergelijking met het product ISI die in 2004 aan Spirit Systems werd gekocht (voor het bestaan van Pepper One).

8 jaar vooruit. We kunnen besluiten dat ons product ISIWEB (en niet ISI, die binnenkort volledig verdwijnt) 8 jaar vooruit is.

Champagne ! Wij bieden een fles champagne aan (Champagne Ayala Blanc de Blanc cuvée millésime 2004) aan alle verantwoordelijken die ons hun vertrouwen (zullen) schenken alsook aan de verantwoordelijken van de HiAnt-klanten. Vraag nu uw fles champagne aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Uitnodiging. Wij herinneren er onze (huidige en toekomstige) klanten aan dat ze op 30 september uitgenodigd zijn op de festiviteiten van Saint-Feuillen 2012 (folkloristisch en familiaal evenement die om de 7 jaar plaats vindt ! ). Wij verwelkomen U graag met een glaasje champagne.

En er is natuurlijk ook onze nieuwe versie 1.3 met meer dan 43 nieuwigheden (candidateFLOW, virtueel tijdschrift, inschrijvingskwaliteit, ...). Deze versie verdringt al uw reeds lang bestaande principes van de conventionele toepassingen.

Tot binnenkort.

Pepper One
 
We move Green PDF Afdrukken E-mailadres

Pepper One verhuist naar GREEN . Alle medewerkers werken nu meer en meer thuis of bij klanten. Alle onze toepassingen, netwerk, ... zijn direct beschikbaar voor ons. We willen dus ook minder onze wagen gebruiken en meer ecologisch zijn.

Dit betekent :

    
  • Minder tijdverlies in de files
  • Minder vervoersonkosten
  • Minder CO2
  • Minder Parkingkosten
  • Minder stress
  • Meer tijd om oplossingen voor de klant te vinden
  • Meer tijd om nieuwe technologieën te implementeren
  • Meer communicatie met onze klanten
  • Meer gebruik van nieuwe communicatie-tools (Website, Wiki, Projects, Twitter, LinkedIn, Facebook, ...

We gaan dus meer GREEN zijn maar we blijven vrij voor vergaderingen bij ons (Brussel of Fosses-la-Ville) of bij jullie.


De Pepper One Staff


 
Pepper One is een jong, dynamisch bedrijf

Toonaangevend in softwareapplicaties voor de Human Resources

Pepper One is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, ondersteuning en integratie van softwareapplicaties voor de Human Resources.

Pascal Similon, oprichter van Pepper One, is specialist in de nieuwste informaticatechnologieën en bezit daarenboven een verregaande knowhow van de HR-sector. Dit zette hem aan om zich samen met zijn team te focussen op het ontwikkelen van specifieke software voor HR.

Pepper One richt zich vandaag met zijn producten tot alle bedrijven die zich toespitsen op het “beheer van menselijk kapitaal”.

De nieuwe revolutionaire rekruteringstool ISIWEB wordt nu toegevoegd aan de twee toonaangevende producten BELGO en ISI.
 
Specialisten

Pascal Similon en Erwin Arijs beheren samen de Firma Pepper One.

Pascal Similon - Managing Director

Stichter van Pepper One in 2005. Pascal houdt zich bezig met de strategie van het bedrijf. Alle nieuwe producten zijn zijn initiatief.

Erwin Arijs - Managing

Reeds meer dan 15 jaar actief in de uitzendsector. Erwin heeft een scherpe kennis van de bedrijfsprocessen en het beheer in het domein van human ressources.