Champagne ! We dachten 2 jaar vooruit te zijn maar onze concurrenten geven er 8 :) PDF Afdrukken E-mailadres
Onze concurrent Hiant - Prato stuurt een mailing naar de ondernemingen in de uitzendsector (zie bijlage).

Niet alleen worden we op Twitter gevolgd (followers), er is meer, hun commerciële actie maakt een vergelijking met het product ISI die in 2004 aan Spirit Systems werd gekocht (voor het bestaan van Pepper One).

8 jaar vooruit. We kunnen besluiten dat ons product ISIWEB (en niet ISI, die binnenkort volledig verdwijnt) 8 jaar vooruit is.

Champagne ! Wij bieden een fles champagne aan (Champagne Ayala Blanc de Blanc cuvée millésime 2004) aan alle verantwoordelijken die ons hun vertrouwen (zullen) schenken alsook aan de verantwoordelijken van de HiAnt-klanten. Vraag nu uw fles champagne aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Uitnodiging. Wij herinneren er onze (huidige en toekomstige) klanten aan dat ze op 30 september uitgenodigd zijn op de festiviteiten van Saint-Feuillen 2012 (folkloristisch en familiaal evenement die om de 7 jaar plaats vindt ! ). Wij verwelkomen U graag met een glaasje champagne.

En er is natuurlijk ook onze nieuwe versie 1.3 met meer dan 43 nieuwigheden (candidateFLOW, virtueel tijdschrift, inschrijvingskwaliteit, ...). Deze versie verdringt al uw reeds lang bestaande principes van de conventionele toepassingen.

Tot binnenkort.

Pepper One